Estrenem pàgina web

2019-09-17

Estrenem pàgina web! A Montau Clínica Veterinària de Gavà ens sumem al món digital i hem apostat per una web professional, que reflecteixi la nostra manera de treballar i l'àmplia oferta de serveis que posem a la disposició dels nostres clients per a tenir cura de la salut dels animals de companyia.

Et convidem a que naveguis per la nostra nova web, veuràs què fàcil i senzill és trobar tota la informació que busques. A més, podràs posar-li cara a l'equip de Montau, fer un recorregut fotogràfic per les nostres instal·lacions i conèixer les tècniques veterinàries que utilitzem per proporcionar-li el benestar més gran a la teva mascota. T'animes a conèixer-nos?

Hem creat un espai modern, fresc i actual per oferir-te el millor servei veterinari de Gavà, ara també a internet. T'informarem de les nostres campanyes i de les nostres novetats perquè puguis beneficiar-te de descomptes i promocions. 

Al nostre blog també publicarem periòdicament informació, recomanacions i consells que et seran útils per tenir cura de la salut de la teva mascota i mantenir al teu fidel company sa i mimat.

Tens algun dubte o necessites assessorament sobre la cura de la teva mascota? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'atendrem encantats!


Visita la nostra web